Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Samu Åkerlund Tmi

Karhunkierros 15 40400 Jyväskylä , Suomi

WWW: https://www.hierontajkl.net/
Email: mr.jyra@gmail.com
Y-Tunnus: 1172564-8
Puhelinnumero:

Samu Åkerlund Tmi

Olen Samu Åkerlund, koulutettu hieroja ja KHL:n jäsen. Valmistuin Jyväskylän Hierontaopistosta Viitaniemestä 2015. Erikoistumiset tein kivunhoitoon ja sitä taitoa olen saanut hyödyntää urheilijoita huoltaessani monipuolisesti. Olin seura-aktiivina salibandyseura Happeessa, joten erityisesti salibandypelaajien vammojen hoito ja kehonhuolto on täyttänyt arkeani.

Tällä hetkellä urheilijoita asiakaskunnassani on laidasta laitaan, niin yksilölajeista (yleisurheilu, kamppailulajit, tennis jne.) kuin joukkuelajeista (salibandy, jalkapallo, jääkiekko jne.) Onneksi hieronta kehonhuollon osana ja kivunhoito on hyödyllistä meille kaikille ja siksi hierontapöydälläni käy muitakin kuin urheilijoita.

Joskus tarve on vain rentoutumiselle ja palautumiselle mikä tässä
arjen hektisyydessä on ihmiselle enemmänkin kuin tarpeen.
Itse pidän tärkeänä, että ihminen saa hyvää hoitoa ja tulee kuulluksi. Hoito tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa sovitusti kulloisenkin tarpeen mukaan asianmukaisesti.

Pidän siitä, että hoitohetki on rauhallinen ja miellyttävä. Kiireen tuntu jätetään suosiolla kynnykselle.  Hoidot teen kotonani Halssilanrinteellä johon olen varannut rauhallisen huoneen missä asiakkaan on mukava hengähtää hetki irti arjesta.

Hierontapöydälleni olet todella tervetullut oli uskontosi, elämänkatsomuksesi tai kulttuuritaustasi mikä tahansa. Kyllä me yhdessä toimeen tullaan.

Tervetuloa!

Tuotteet ja palvelut

Klassinen hieronta
Urheilijan hieronta
Kylmä ja kuumahoidot
Kinesio ja urheiluteippaus
Fasciahoito Graston raudoilla
Venytyshoidot

Yhteyshenkilöt

Samu Åkerlund 044 525 2750
Ei kuvia