Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Kaamasen kievari Oy

Kaamasentie 2855 99910 Inari , Suomi

WWW: www.kaamasenkievari.fi
Email: info@kaamasenkievari.fi
Facebook: facebook.com/Kaamasen-Kievari-888309051217271/

Y-Tunnus: 2200631-5
Puhelinnumero:

Kaamasen kievari Oy

Kaamasen Kievari sijaitsee keskellä lapin kaunista erämaata, 28km Inarista pohjoiseen, aivan Kaamasjoen rannalla. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Kaamanen sijaitsee neljän tien risteyksessä pohjoisimmassa lapissa. Hyvät yhteydet myös Norjaan. Karigasniemeen 70 km, Nuorgamiin ja Näätämöön 130 km, eikä Jäämerellekkään ole kuin parin tunnin ajomatka.

Ravintolamme tunnetaan hyvästä ruoasta. Meillä tarjoillaan paikallisia tuotteita, kuten poroa, kalaa ja muita lapin herkkuja. Myös hampurilaiset ja muut grilliruoat löytyvät keittiöstämme.

Kaamasen Kievarista saat myös matkamuistot, polttoaineet sekä minimarketista saunaoluet ja retkieväät. Kievarille pysähtyvät kaikki linja-autot, Gold Line sekä Eskelisen-Lapinlinjat.

Meillä on erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, hiihtoon ja moottorikelkkailuun. Kaikki nämä löytyvät heti Kievarin takapihalta. Näet poroja ja revontulia erämaassa. Kartat, kalastus-, ja moottorikelkkaluvat voit ostaa tiskiltä.

Kaamasen Kievarin kahvilassa nautit tuoreet pullakahvit tauollasi. Keittiömme leipoo tuoreita leivonnaisia joka päivä. Naapurissa olevassa kyläkaupassa, Kotipuodissa, toimii asiamiesposti. Kievari on myös bussiryhmien kuuluisa taukopaikka.

Tuotteet ja palvelut

Yhteyshenkilöt

Ei kuvia